Forum Settings
Forums
New
Mar 4, 2010 10:03 AM

Oct 2009
2394
Trzebaby podyskutować nad anime, prawda? ;)

ep46:
Była ta genialna scena, gdy Winry się przebierała i pokazane, ze Ed jest od niej wyższy... uwielbiam ją, gdy czytałam mangę uśmiałam się przy niej! ^^
Nieuważacie, że w najnowszym odcinku Ed wygląda niesamowicie męsko i dojrzale? *.* i jakie ma mięśnie! <3333 *nosebleed*
niech już się zacznie coś dziać w końcu...
Reply Disabled for Non-Club Members
Mar 4, 2010 1:33 PM

May 2009
471
Nooo, też to zauważyłam. Tak oglądam, oglądam, patrzę, a tu Edzio wyższy od Winry. *-* Zaraz było: cooo, od kiedy on jest taki duży? A po chwili: o, jaki umięśniony, jak mu się wyrosło i w ogóle.. ;3 Rzeczywiście strasznie dojrzale wygląda, ślicznie mu tak. ^^' xD i ta kitka zamiast warkocza też mu trochę... powagi dodaje. xP
Poland.

Mar 5, 2010 5:43 AM

Oct 2009
2394
No i nie nosi tego czerwonego płaszcza tylko ten czarny (i ta biała koszula *.*), co też mu daje powagi ;)
Greelin fajnie się o Winry wypowiedział ;)
i w tym odcinku wyjątkowo spodobał mi się Roy :D super wyglądał i w ogóle fajna była scena, jak on dał pani generał kwiaty ^^
Mar 8, 2010 1:58 PM

May 2009
471
tak trochę te nasze komentarze najnowszych odcinków przypominają wypowiedzi ludzi z fanclubu Edzia, no ale dobraaa.. xD

kolejny odcinek, 47, o ile mnie pamięć nie myli.
Ha, czerwony płaszczyk wrócił do gry :D xD
Fajne rzeczy się dzieją, ja chcę więęęcej *-* Szkoda tylko, że, jak sobie pomyślę, iż FMA pewnie niedługo się skończy, toooo... To nie jest fajnie xd
W ogóle ten odcinek mi się tak jakoś szybko oglądało. xD
Poland.

Mar 11, 2010 10:06 AM

Oct 2009
2394
taaak, kochamy czerwony płaszczyk <3333
no i Lan Fan się pojawiła ze swoją protezą *.*
te wydarzenia w anime w ogóle jakoś strasznie szybko idą.
Mar 14, 2010 4:20 AM

Nov 2008
27
Ep 48:
Walka z Pridem naprawdę super, animacja się spisała. Szkoda, że Ranfun nie powalczyła zbyt długo, ale cóż.
No i w końcu Glut zginął. Jakoś mi go nie szkoda... Chociaż ta łezka na koniec... I Pridek tak się fajnie oblizywał jak już miał go zjeść, hehe^^
Dowiadujemy sie też kim tak naprawdę jest Madam Christmas, choć ci co czytają mangę na bieżąco to wiedzą.
Spotkanie w podziemiach też super. Ekipa Mustanga razem to jest to! Na dodatek legendarne "nie umierajcie" robi swoje.
Po endingu też sie dużo działo. Jednak samo porwanie pani Bradley było dość szybkie.
Hayako-chanMar 22, 2010 9:54 AM
Mar 20, 2010 2:26 AM

Oct 2009
2394
Ep48:
Faktycznie, walka z Pridem super. Ed podczas niej był strasznie kólerski ;D
Pamiętam, że jak czytałam mangę, to strasznie się ucieszyłam na wieść o tym, że Lanfan ma proteze ;D
ta porwanie pani Bradley to w ogóle można nazwać porwaniem? xD
Mar 22, 2010 7:49 AM

Oct 2009
2394
Ep50:
nareszcie długo wyczekiwany przeze mnie plan zamknięcia Ala i Pride'a! :D bardzo fajnie zrobiona scena zamknięcia ^^
i zaczął podobać mi się głos Pride'a i jego oczy. wyglądają fenomenalnie!
Ed założył czerwony płaszczyk, huraa! ^^ fajna była też scena, w której Eda patrzy na wschodzące słońce. niby taka oklepana, ale jednak, fajnie wyszła.
i to napięcie na końcu, po endingu! ^^ w ogóle, teraz zaczynają się coraz lepsze odcinki.
Mar 22, 2010 9:21 AM

May 2009
471
Noo, odcinki coraz lepsze ;3 Aczkolwiek to 49 a nie 50 ^^' xD Jestem ciekawa, ile ta seria będzie miała tych epów.. ^^'
Ogółem odcinek bardzo fajny, niesamowicie przyjemnie się oglądało ;3 Co prawda dochodzę do wniosku, że jednak Edziowi lepiej w czarnym płaszczyku lub wgle bez płaszczyka, no ale cóż... xP Chcę już następnego epa -.^
Poland.

Mar 25, 2010 8:19 AM

Nov 2008
27
Ah.. już tak dawno oglądałam 49 (w niedzielę) a nie skomentowałam^^
Odcinek niezły. Kreska o wiele lepsza niż w poprzednim odcinku. Zwłaszcza Pride wyglądał bardzo kawaii^^. Nie działo się zbyt wiele poza dokończoną walką i złapaniem Prida. Nie wiedzieć czemu w pewnym momencie Selima zrobiło mi się żal... No i przy rozmowie Eda z zamkniętym Alem troszku spuchłam ^^'.
Zwrócił ktoś uwagę na Kimblee'a? On tak fajnie pomiędzy tymi trupami skakał^^
Podobał mi się Ed na samym końcu przy wschodzie słońca. Niby klasyczna scena, ale miała coś w sobie ^^.
Nadszedł też Sądny Dzień. Tylko zdaje się, że będzie trwał długa, bardzo długo.
Edcetera, z tego co wiem to zdaje mi się, że animka będzie miała 63 odcinki.
Apr 1, 2010 3:07 AM

Oct 2009
2394
No już wielmy, że tylko 63 odcinki będą. Trochę szkoda, ale ciekawa jestem jak to zakończą...
Podoba mi się przedstawienie rebelii Roya (; i ci nieśmiertelni wyglądają strasznie oO w sensie, że mnie przerażają osobiście xD
Apr 5, 2010 1:57 PM

May 2009
471
Tak, wiem, odcinek 50 był już dawno, no ale muszę sobie narzeknąć:

Jak oni mogli zrobić Havocowi brodęęę..? T.T No normalnie nie wybaczę im tego.. :(
Poland.

Apr 5, 2010 2:11 PM

Oct 2009
2394
hahaha wiem, strasznie wygląda xD bez tej brody był przystojniejszy ^^
odcinek 51 też wyszedł... ta armia nieśmiertelnych naprawdę mnie przeraża oO i szykuje się ciekawa walka między Alem a Pride'em i Kimblee ^^ no i nowy opening, nad którym będę się zachwycać w nieskończoność *.* bo ending nie jest już jakiś super i zwalone "animacje" -.-
najnowyszy opening nie przypomina wam trochę drugiego openingu "Hologram"? ^^
Apr 14, 2010 4:37 AM

Nov 2008
27
W końcu 52 odcinek^^
I co mogę napisać... Był świetny.
Walka z Pridem i Kimbleem po prostu epic. Szkoda, że Kimblee tak szybko zginął. Z chęcią bym go jeszcze zobaczyła w akcji... No i Yoki jaki odważny xD Niby zapłakany, ale jednak w końcu się ruszył xD
Walka rodzeństwa Armstrongów ze Slothem najlepsza. Nigdy bym sie nie spodziewała, że tek homek taki szybki. A niby to lenistwo...
Przy walce z Envym strasznie irytowała mnie panda. Jakoś tak głupio piszczała xD Najlepsze, że na początku myślałam, że to May xD
No i wejście Roya ^^ Po prostu jest świetny i tyle. Ta jego "skromność" też rozwala^^
Nie mogę się doczekać następnego epa. Będę się bała, oj będę xD
Apr 19, 2010 1:22 PM

May 2009
471
ep 53.

Bardzo mi się w sumie podobał. ^^' Nie, co ja mówię? Nie podobal mi się 'bardzo', ja go wręcz uwielbiam *-* Interesujący, świetne rzeczy się działy no i humor.. ;3 Nie mogłam z tego, jak w tej stacji radiowej Ci gadali o zakładnikach i tak dalej, a tam z tyłu zwijali się ze śmiechu ;3 xD No i potem płacząca Riza, Mustang, który nie mógł nic zdziałać, gdyż była woda.. Taki fajny powrót do dawnych odcinków. x) No i Riza rozpaczająca, że jej niezawodne pociski na nic nie działają <3 No i Envy, który nie mógł wyhamować.. <33 xD No i wszystkie sceny z Envym. To, jak Scar nie zareagował, to, jak gadał o tym, że Mustang zabił Marię Ross, a wszyscy dobrze wiemy, jak to było. Przypiekany i wrzeszczący Envy. <3 Wściekły Roy. <3 To, jak Envy gada, a Mustang go w tym czasie atakuje. Palące się oczy. <33 W ogóle noo... boski odcinek. :D xD
Poland.

Apr 21, 2010 9:59 AM

Oct 2009
2394
ep53:
genialny odcinek! *.* tyle walki, akcji i w ogóle wszytskiego!
i śmieszy mnie to, że Edo-kun, Scar i ta cała reszta walczy z tą armią,. męczy się z nią, a przychodzi taki Roy, co sobie pstryknie palcami i już wszystkich rozwalił xD w ogóle, Roy w tym odcinku jest taki super! i Envy też! *.*
Apr 26, 2010 12:23 PM

May 2009
471
54

Też fajny ep. ;3 Było mi trochę szkoda Envy'ego :( Jak oni mogli go tak załatwić? T.T Agrh, wściekły Mustang pełen nienawiści, pstrykający bez przerwy, palący się i wrzeszczący Envy *-* Mustang i jego wyznanie <3 xD
Nie mogłam, gdy Envy po raz setny próbował sztuczki w stylu 'wszystkich ludzi skłócić, przypomnieć im to, co złe, wykorzystać ich słabości' etce, etce. :D
Poland.

May 3, 2010 5:46 AM

Oct 2009
2394
ep55:

ah się dzieje... ;) szkoda, ze z każdym odcinkiem zbliżamy się do końca anime :( nie mogę się doczekać następnego odcinka, bo będzie się dopiero działo ;) i Bradley wrócił -.-
Jun 1, 2010 2:00 PM

May 2009
471
59.

Mustaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang~ T.T
Poland.

Jul 4, 2010 11:17 AM

Oct 2009
2394
ep64

No i koniec ToT ostatni odcinek jest po prostu piękny, chocia.ż jestem zawiedziona, że dwóch najpiękniejszych momentów nie odwzorowali dokładnie tak jak było w mandze. wyglądaja w porządku jednak, w mandze były lepiej przedstawione.
trochę z Mustangiem też to zmienili i mi się to nie podoba ;< w mandze

kurde no. ja chce więcej ToT jednak...
arigato~!
Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

» brotherhood.boo.pl

Pilaf - Apr 7, 2010

3 by Kanashii »»
Apr 15, 2018 11:22 AM

Sticky: » Najpopularniejsza okładka LE [OTWARTE]

Edcetera - Jul 23, 2013

5 by Safirski »»
Nov 21, 2013 1:46 AM

» Ocena zdjec [Gra]

shizya-chan - Jan 28, 2012

4 by Mochocky »»
Nov 15, 2013 7:56 AM

» [ZAMKNIĘTE] Najpopularniejsza okładka [CLOSED]

Edcetera - Mar 21, 2013

13 by Edcetera »»
Jul 23, 2013 12:46 PM

» [ZAMKNIĘTE] Karty Wielkanocne '13 LE [CLOSED]

Edcetera - Mar 26, 2013

14 by kawaii-mio »»
Jun 19, 2013 10:00 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login