*pisze to trzeci raz* Wiem, że para w tym anime/mandze z gór założona, ale może ktoś z was czuje inaczej? Może uważacie, że Usui nie pasuje do Misaki? A pojawienie Shintaniego coś oznacza i powinni być razem? Czy może najbardziej pasującą do niej postacią jest Toga? *wrogowie, to najlepsi kochankowie* Albo widzicie tu jakieś yuri z Misaki w roli głównej? xD Macie inne pomysł podzielcie się nim?
Osobiście przystaję przy parzę MisakixUsui *napisałam najpierw MisakixUsagi >D JR opanuje ci mózg(i lodówę)* Przy 20 epku, przemknęła mi myśl, że może Shintani pasuje do Misy bardziej i fajna nawet by to była para, ale po tym jak przypomniałam sobie, jak słodko Misaki zachowuje się z Usuim, jak się czerwieni, i fakt że jest to (jak rodem z yaoica) przesłodkie, porzuciłam myśl o tej parze. *poza tym nie ma dla Usuiego żadnego uke, bo Yukimura jest zajęty xD*
Dobra, dobra, czekam na was, co wy o tym myślicie? ;3
Usui zdecydowanie :D ich charaktery tak świetnie pasują do siebie xD w tym związku napewno nie będzie nudno :P zaś Shinta nie za bardzo pasuje do Misaki :P jest taki troszke niewinny xD a mysle że pojawił się dlatego żeby Misa-chan wkoncu zrozumiała co naprawde czuje :P (czyt. Usui xD) no i możemy dzięki niemu zobaczyć pare scen zazdrości :P